Menu
Team Uitjes

Uniek bedrijfsuitje op de Veluwe- E-scooter Puzzeltocht met GPS

Uniek Groepsuitje op de Veluwe

Als u op zoek bent naar een leuke en avontuurlijke manier om de Veluwe te verkennen met uw collega’s, dan is een dagje uit op de e-scooter met GPS de perfecte optie. Dit groepsuitje biedt niet alleen een actieve en gezonde bezigheid, maar ook een unieke manier om samen te werken en te genieten van de prachtige natuur.

E-scooteren en Puzzelen met GPS door de natuur

Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen in Dieren, waar u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie/thee en warm Veluwegebak. Vervolgens gaat u op pad met de e-scooter en de GPS. Per team krijgt u een rugzak met materialen die u nodig heeft om de tocht te kunnen winnen.

De GPS vertelt u precies waar u naartoe moet. Eenmaal aangekomen op die plek krijgt u een aantal vragen van de GPS. Maar let op: als u het verkeerde antwoord geeft, wordt u de verkeerde kant opgestuurd! Daardoor maakt u misschien meer meters dan het andere team en is de kans op winst verkeken.

Voor het juist beantwoorden van de vragen ontvangt u “munten”. Het team met het minste aantal meters en het meeste munten wint een prachtige prijs! Een geweldige uitdaging die niet alleen zorgt voor veel plezier en teambuilding, maar ook voor het verkennen van het prachtige landschap van de Veluwe.

Na de E-scooter Puzzeltocht lekker eten en drinken

Bij een geweldig dagje uit hoort natuurlijk ook lekker eten! Bij dit programma heeft u de keuze uit verschillende diners en buffetten om de dag compleet te maken.

Onze buffetten zijn gevarieerd en bieden voor ieder wat wils. Of u nu van vlees, vis of vegetarisch houdt, wij hebben een buffet dat bij u past. De buffetten zijn met zorg samengesteld en bieden u de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke maaltijd na een actieve dag in de buitenlucht.

Als u het dagprogramma kiest en eerst samen wilt lunchen voordat u op pad gaat, dan kan dat natuurlijk ook. Wij bieden verschillende lunchopties die perfect passen bij het programma en uw wensen. Van een eenvoudige lunch tot een uitgebreide lunch, er is voor elk wat wils.

Informeer gerust naar de inhoud van de buffetten en lunchopties, zodat u de juiste keuze kunt maken. We vinden het belangrijk dat u kunt genieten van een heerlijke maaltijd, die past bij uw persoonlijke smaak en wensen.

Wilt u meer weten over dit arrangement? Klik dan hier voor meer informatie.