Menu
Team Uitjes

Uitdagend teamuitje in Gelderland – Foto tocht op de Veluwe

Een compleet Veluws feest!

Een tocht door de natuur is een fantastische manier om samen met uw groep actief bezig te zijn en tegelijkertijd te genieten van de prachtige omgeving. Om deze ervaring nog spannender te maken, kunt u ervoor kiezen om een fototocht te organiseren, waarbij elk team een camera krijgt en 10 uitdagende opdrachten moet voltooien.

De Cryptische Foto Veluwetocht

Voordat u begint, is het belangrijk om de opdrachten zorgvuldig te selecteren. Zorg ervoor dat de opdrachten haalbaar zijn, maar ook uitdagend genoeg om het team op de proef te stellen. Denk hierbij aan opdrachten zoals het vinden van een specifieke boomsoort, het maken van een vuurtje zonder lucifers of het bouwen van een schuilplaats. Elke opdracht moet een foto opleveren om te bewijzen dat het team de opdracht ook daadwerkelijk heeft uitgevoerd.

De fototocht is niet alleen een leuke manier om samen actief bezig te zijn, maar het is ook een geweldige manier om de band tussen teamleden te versterken. Tijdens de tocht zullen de teams moeten communiceren, samenwerken en elkaar helpen om de opdrachten te voltooien. Dit kan resulteren in een onvergetelijke ervaring die de teamdynamiek kan verbeteren en de onderlinge relaties kan versterken.

Veelzijdige evenementen locatie

U vindt deze locatie aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Het Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. De bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.

Wilt u meer weten over dit arrangement? Klik dan hier voor meer informatie.