Menu
Team Uitjes

32-uurs Vergaderarrangement op de Veluwe

Vergaderen en Overnachten in luxe chalets

De Veluwe is een van de meest geliefde natuurgebieden van Nederland en biedt een prachtig decor voor wie op zoek is naar rust, ontspanning en inspiratie. Centraal gelegen aan de rand van dit gebied, biedt onze vergaderlocatie een perfecte uitvalsbasis voor wie in alle rust wil vergaderen en overnachten.

Deze Vergaderlocatie beschikt over moderne en goed uitgeruste vergaderfaciliteiten waar u in alle rust en privacy kunt vergaderen. Onze vergaderzalen bieden een prachtig uitzicht op de omliggende natuur en zijn voorzien van alle technische apparatuur die u nodig heeft voor een geslaagde bijeenkomst.

Hotel Chalets

Deze vergaderlocatie biedt ook de mogelijkheid om te overnachten in een prachtige Finse Chalet aan de rand van het bos. Hier kunt u genieten van de rust en stilte van de Veluwe en volledig ontspannen na een lange dag vergaderen.

Op deze vergaderlocatie staan vier prachtige Finse chalets die elk zijn onderverdeeld in vier kamers. Deze kamers zijn ontworpen om u van alle gemakken te voorzien en u te laten genieten van een comfortabel en ontspannen verblijf. De kamers zijn ruim en sfeervol ingericht en bieden alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf.

Elke kamer is uitgerust met comfortabele bedden, een eigen douche, toilet en wastafel, evenals een televisie met dvd-speler, koelkast, draadloos internet en een mogelijkheid om koffie en thee te zetten.

Een van de hoogtepunten van een verblijf op deze locatie is de mogelijkheid om vroeg in de ochtend een natuurwandeling te maken. Tijdens deze wandeling kunt u genieten van de prachtige flora en fauna van de Veluwe en misschien zelfs wild spotten. Dit is een geweldige manier om uw dag fris en energiek te beginnen en uw hoofd leeg te maken voordat u weer aan het werk gaat.

Inspirerende Vergaderlocatie

Deze inspirerende vergaderlocatie ligt op slechts 15 autominuten rijden van Arnhem en Apeldoorn. Het park biedt alle ingrediënten voor een succesvol en inspirerend vergaderarrangement op de Veluwe. Of u nu een zakelijke bijeenkomst, workshop of conferentie plant, wij zorgen ervoor dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt. Boek vandaag nog en geniet van een onbezorgde en inspirerende ervaring in het hart van de natuur.

Deze inspirerende vergaderlocatie biedt ruimte voor groepen tot 100 personen en is gelegen op een 2 hectare groot, bosrijk terrein. U kunt kiezen uit meerdere flexibel in te delen zalen om uw vergadering te organiseren. De vergaderfaciliteiten zijn voorzien van moderne apparatuur en comfortabele stoelen om ervoor te zorgen dat uw vergadering zo soepel mogelijk verloopt.

Wilt u meer weten over dit arrangement? Klik hier voor meer informatie.