Menu
Team Uitjes

32-uurs Onbezorgd en inspirerend vergaderarrangement op de Veluwe

Onbezorgd en inspirerend vergaderarrangement op de Veluwe

Op zoek naar een inspirerende en rustige vergaderlocatie in de buurt van Arnhem en Apeldoorn? Dan hebben wij dé plek voor u! Slechts 15 autominuten van beide steden bevindt zich een schitterende locatie waar de prachtige natuur samensmelt met de ongedwongen sfeer van het buitengebied.

Schitterende vergaderlocatie

Op het prachtige 2 hectare grote domein van deze prachtige locatie kunt u de ideale omgeving vinden voor een onvergetelijk vergaderarrangement op de Veluwe. Het domein beschikt over diverse vergaderfaciliteiten, waaronder meerdere flexibel in te delen zalen en het Finse Chalets, waar u kunt genieten van unieke kamers met elk een eigen voordeur.

Het park biedt ook tal van andere faciliteiten, zoals een activiteitenhal, een gezellige bar, een restaurant en zelfs tennisbanen. Met al deze ingrediënten bij de hand kunt u in alle rust brainstormen of bedrijfsplannen ontwikkelen. Buiten de gebruikelijke werkomgeving ontstaan vaak de mooiste ideeën en plannen.

Deze locatie biedt u de mogelijkheid om zowel binnen als buiten aan de slag te gaan. Naast de schitterende vergaderaccommodatie is er ook een prachtig natuurgebied (de Veluwe) en een activiteitenhal tot uw beschikking. Zo kunt u in een ontspannen sfeer actief aan de slag gaan en uw vergadering of presentatie tot een groot succes maken.

Teambuildingsactiviteiten op de Veluwe

Bent u als organisatie bezig met het ontwikkelen van een visie of wilt u een veranderingstraject ingaan met uw management en/of medewerkers? Dan kan het nuttig zijn om teambuildingsactiviteiten en trainingen te organiseren met verschillende doelstellingen. Bij deze activiteiten ligt de nadruk op het ontwikkelen van vaardigheden en het versterken van de onderlinge samenwerking binnen het team.

Bij onze teambuildingsactiviteiten en trainingen staat het leren anders samenwerken centraal. Deelnemers krijgen inzicht in hun eigen leiderschapsvaardigheden en die van anderen. Ook wordt er aandacht besteed aan klantgerichtheid en het bepalen van de core values van uw organisatie. Dit kan leiden tot een betere samenwerking binnen het team en een duidelijkere visie voor de toekomst van uw organisatie.

Wilt u meer weten over dit arrangement? Klik dan hier voor meer informatie.